צלעות חזיר אפויות וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר אפויות וירקות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך צלעות חזיר, תערובת שום-פלפל, קרוטונים בטעם פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו צלעות חזיר אפויות וירקות, צלעות חזיר רטובות עם ירקות, ו צלעות חזיר חריפות עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מפזרים צלעות חזיר עם תערובת מלח מתובלת ופלפל שום.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. מבשלים צלעות חזיר במחבת 4 עד 6 דקות או עד השחמה משני הצדדים.
מניחים צלעות חזיר בתבנית אפייה.
בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, ירקות, מרק, שמנת חמוצה וקורנית. כפית על צלעות חזיר. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
מפזרים קרוטונים; לחץ לתערובת מעט.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות יותר או עד תוסס חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.