צלעות חזיר אפרסקות עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 780 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . תמורת 2.65 דולר למנה , מתכון זה מכסה 34% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. 200 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר חום, מלח, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעתיים ו-30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . ציון זה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את שייק ננה-אגוזים אפרסק , צלעות חזיר צלויות בגריל ושעועית בוש'ס בגריל , ואת דלעת מרה מבושלת עם צלעות חזיר (מא-רה טום קא-דוק מו) .
הוראות
1
מניחים את הצלעות בתבנית צלייה שטוחה; מוסיפים מים. מכסים ואפים ב-160 מעלות צלזיוס למשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, לרוטב, מניחים את האפרסקים בבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. בסיר קטן, מטגנים את הבצל בחמאה עד שהוא רך.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
סננו את הצלעות. בעזרת כף, מפזרים מעט מהרוטב על הצלעות. מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים ארוכות, מרחו קלות את רשת הגריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד להשחמה, הופכים מדי פעם ומורחים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת