אם יש לך סוכר חום, פלפל, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל עם סלסה אפרסק, צלעות חזיר צלויות בצורה מושלמת עם סלסה בזיליקום אפרסק אוכמניות, ו צלע חזיר דרום-מערבי צלוי.
הוראות
1
גז חום או גריל פחם. בקערה בינונית, מערבבים אפרסקים, פלפל, בצל, כוסברה, סוכר חום, מיץ ליים וצ ' ילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס שום קצוץ
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לשפשף אבקת צ ' ילי משני הצדדים של כל צלע חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים חזיר על גריל מעל חום בינוני. לכסות גריל; לבשל 6 עד 9 דקות, הופך פעם אחת, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.