תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ברקות, בגריל עם טרגון-סלט ענבים. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סלטה ריקוטה, פלפל, ענבים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות חזיר ברורות בגריל, צלעות חזיר בגריל בריח בירה, ו צלע חזיר ברן תפוחים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צלעות חזיר בשקית מנומקת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
2
מוסיפים מים, סוכר, מלח, קורנית, שום ועלה דפנה. שקית חותם ונוזל squish סביב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
מניחים במקרר במשך שעה אחת. בינתיים, לשלב בצל, חומץ, ורק מספיק מים כדי לכסות בקערה קטנה. מתבלים במלח ומניחים בצד מלפפון חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר צלעות חזיר ממי מלח. להשליך נוזל וללטף את הצלעות יבש עם מגבת נייר. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מניחים צלעות חזיר על הצד החם של הגריל ומבשלים עד השחמה היטב, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
להעביר צלעות חזיר לצד מגניב של הגריל, ממוקם עם עצמות מול האש. מכסים ומבשלים עד שהבשר רושם 135 ° F על מדחום קריאה מיידית כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של קוצצים.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.