צלעות חזיר בגריל עם סלסה נקטרינה טרייה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם סלסה נקטרינה, חמש צלעות חזיר עם נקטרינה צלויה וסלט ארוגולה, ו טאקו חזיר בגריל עם תירס קיץ וסלסה נקטרינה.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. באח שמן קל, ולהגדיר 4 אינץ ' מהחום.
כדי להפוך את הסלסה, מניחים את נקטרינות, עגבניות, בצל, כוסברה, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדום בקערה; לזרוק להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח. מכסים, ומקררים 30 דקות למזג טעמים.
מערבבים את הכמון, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל יחד בקערה קטנה.
מניחים את שמן הזית בקערה קטנה.
מברישים את צלעות החזיר בשמן, ומתבלים בשני הצדדים באופן שווה עם תערובת הכמון.
מניחים צלעות חזיר על הגריל שחומם מראש. מבשלים עד השחמה קלה ומיצים לרוץ ברור, על 4 דקות בכל צד.
מניחים צלעות חזיר על צלחות הגשה, העליון עם כפית נדיבה של סלסה.