צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני ריבס
צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני ריבס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 504 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חרדל dijon מחיטה מלאה, סוכר, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני ריבס, צלעות חזיר עם צ'אטני ריבס, ו צלעות חזיר עם מתכון חריף Rhubarb Chutney (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין chutney, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ריבס ואת 4 המרכיבים הבאים (ריבס דרך פלפל אדום טחון); להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד ריבס הוא מכרז. כפית לתוך קערה; כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. זרוק מקל קינמון.
כדי להכין חזיר, לשלב ג ' לי וחרדל בקערה קטנה; להפריש.
שלב 1/2 כפית מלח, פלפל שחור וכמון; לשפשף באופן שווה על בשר חזיר.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness, צולה מדי פעם עם תערובת ג ' לי.
מגישים חזיר עם צ ' אטני; מפזרים בצל ירוק, אם תרצה.