קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צלעות חזיר בזיגוג אפרסק מתובל

צלעות חזיר בזיגוג אפרסק מתובל
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך רסק צ'ילה, קינמון טחון, שימורי אפרסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . נסו צלעות חזיר בזיגוג אפרסק מתובל, בישול איטי אפרסק פיקנטי צלעות חזיר מזוגגות, ו צלעות חזיר מזוגגות אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את שימורי האפרסק, רוטב ווסטרשייר וממרח צ ' ילה. יש לשטוף צלעות חזיר, ולייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים את הצלעות עם ג ' ינג ' ר, קינמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
מלחמלח
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הצלעות במשך כ 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהמחבת, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים יין לבן לתוך המחבת, ומערבבים לגרד את תחתית המחבת. מערבבים בתערובת שימורי אפרסק. להחזיר את הצלעות למחבת, ולהפוך מעיל עם הרוטב. להפחית את החום בינוני נמוך, ולבשל את צלעות חזיר במשך כ 8 דקות בכל צד, או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
צלעות חזירצלעות חזיר
יין לבןיין לבן
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.