קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

צלעות חזיר במרינדה עם סלסה עשבי תיבול

צלעות חזיר במרינדה עם סלסה עשבי תיבול
צלעות חזיר במרינדה עם סלסה עשבי תיבול יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך צלעות חזיר, רוזמרין, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות במרינדה של הרב, צלעות כבש במרינדה של הרב, ו צלעות כבש במרינדה של לולו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להקציף 1/4 כוס שמן זית עם מיץ לימון, רוזמרין ושני שלישים של השום; העונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את צלעות החזיר ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
4
בינתיים, במעבד מזון, דופק את השום הנותר עם צלפים, חרדל וחומץ רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפטרוזיליה, בזיליקום ונענע ודופק לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ודופק רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים את הסלסה לקערה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
תדליק גריל.
9
הסר את החזיר מן המרינדה ואת העונה עם מלח. גריל על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
תן לצלעות לנוח 5 דקות, ואז תגיש עם הסלסה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.