צלעות חזיר במרינדה עם סלסה עשבי תיבול
צלעות חזיר במרינדה עם סלסה עשבי תיבול יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך צלעות חזיר, רוזמרין, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות במרינדה של הרב, צלעות כבש במרינדה של הרב, ו צלעות כבש במרינדה של לולו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף 1/4 כוס שמן זית עם מיץ לימון, רוזמרין ושני שלישים של השום; העונה עם פלפל.
מוסיפים את צלעות החזיר ופונים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
בינתיים, במעבד מזון, דופק את השום הנותר עם צלפים, חרדל וחומץ רק כדי לשלב.
מוסיפים את הפטרוזיליה, בזיליקום ונענע ודופק לקצוץ.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ודופק רק כדי לשלב.
מעבירים את הסלסה לקערה; מתבלים במלח ופלפל.
הסר את החזיר מן המרינדה ואת העונה עם מלח. גריל על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 8 עד 9 דקות.
תן לצלעות לנוח 5 דקות, ואז תגיש עם הסלסה.