קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות30
מגזין

צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי

צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי
צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, פפריקה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צלעות גב לתינוק בסגנון קנזס סיטי יחד עם יין שחור אותנטי ראש Gnarly, צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי, ו צלעות בסגנון קנזס סיטי.

הוראות

1
בצנצנת פיינט עם מכסה הדוק, לשלב סוכר, פפריקה, מלח מתובל, אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, מלח סלרי, אבקת בצל, אבקת שום, מרווה הקרקע חרדל יבש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת חרדלאבקת חרדל
מרווה קרקעמרווה קרקע
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
מניחים מכסה על צנצנת וצנצנת לנער לשלב ביסודיות. שים את שפשוף התבלינים בצד. עושה על 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים יחד רוטב ברביקיו ודבש.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
חום דרך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. הגדר זיגוג ברביקיו בצד, לשמור על חום או בטמפרטורת החדר לפני השימוש. (אם אחסון במשך יותר מ 2 שעות, לכסות ולשמור. לחמם בעדינות לפני השימוש).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
צלעות טפיחה יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות עם ספייס לשפשף, באמצעות כ 4-6 כפות עבור כל לוח של צלעות. גריל על חום עקיף בגריל מכוסה או מעשן במשך 1 1/2 עד 2 שעות. להפוך את הצלעות פעם אחת במהלך הבישול, על באמצע. צלעות נעשות כאשר הבשר הוא מאוד רך (להכניס סכין חיתוך בין הצלעות כדי לקבוע); הם יתפרקו בקלות יחסית. כ -20 דקות לפני הצלעות נעשות, למרוח בכבדות עם זיגוג ברביקיו. אם אתה אוהב את הצלעות שלך דביק נוסף, למרוח שוב 10 דקות לפני הסרת מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד