קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צלעות חזיר בצבע אפרסק-Brandied

צלעות חזיר בצבע אפרסק-Brandied
גשו לסופר וקנו ברנדי, חמאה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אפרסקים מסולסלים, צלעות חזיר עם רוטב דובדבן ברנדי וקישואים עם אגוזי מלך, ו צלעות חזיר מצופות אפרסק.

הוראות

1
לטפוח צלעות חזיר יבש, ואז מפזרים משני הצדדים עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל צלעות חזיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה למגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים שאלוט עם טימין, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב-חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף 1/4 כוס ברנדי למחבת ולהצית בזהירות עם משחק מטבח (זהירות להשתמש; להבות יירה), ואז לבשל מעל חום בינוני, גירוד התחתון של מחבת כדי לשחרר ביטים חומים. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים אפרסקים, שימורים, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים ועסיסיים, על 3 דקות. מערבבים בכף הנותרים ברנדי, כל מיצי בשר ממגש, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן רוטב כפית על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
משמרמשמר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.