קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צלעות חזיר בצבע אפרסק-Brandied

צלעות חזיר בצבע אפרסק-Brandied
גשו לסופר וקנו ברנדי, חמאה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אפרסקים מסולסלים, צלעות חזיר עם רוטב דובדבן ברנדי וקישואים עם אגוזי מלך, ו צלעות חזיר מצופות אפרסק.

הוראות

1
לטפוח צלעות חזיר יבש, ואז מפזרים משני הצדדים עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל צלעות חזיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
העברה למגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים שאלוט עם טימין, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב-חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
הוסף 1/4 כוס ברנדי למחבת ולהצית בזהירות עם משחק מטבח (זהירות להשתמש; להבות יירה), ואז לבשל מעל חום בינוני, גירוד התחתון של מחבת כדי לשחרר ביטים חומים. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים אפרסקים, שימורים, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים ועסיסיים, על 3 דקות. מערבבים בכף הנותרים ברנדי, כל מיצי בשר ממגש, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן רוטב כפית על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.