צלעות חזיר ברביקיו איטלקיות
המתכון של ברביקיו בשר חזיר איטלקי מוכן תוך כ-40 דקות והוא בהחלט אופציה מצוינת ללא גלוטן וללא חלב לחובבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 37 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 396 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 88 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר ברביקיו עם רוטב קרולינה BBQ , צלעות חזיר ברביקיו , וצלעות חזיר מנגל דבש .
הוראות
מערבבים את החומץ הבלסמי, הקטשופ, הסוכר החום, השום, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז'ון, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור יחד בסיר על אש בינונית-נמוכה; מבשלים את הרוטב ברתיחה במשך 20 דקות.
מסירים מהאש ומניחים ל-5 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני ומשמנים קלות את הרשת.
מתבלים את שני הצדדים של צלעות החזיר במלח ופלפל שחור.
מברישים את הצלעות ברוטב מהסיר.
מבשלים את צלעות החזיר על הגריל שחומם מראש עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, כ-5 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח 3 דקות לפני ההגשה עם יתרת הרוטב בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרימאר אסטייט דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-48 דולר.
![אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר]()
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.