צלעות חזיר ברביקיו שחורות עם אצבעונית גזר
צלעות חזיר ברביקיו שחורות עם אצבעונית גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי חזיר צלוי עם גזרים, צלעות חזיר ברביקיו, ו צלעות חזיר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה ושמן זית בסיר של 4 עד 5 ליטר מעל חום בינוני-נמוך עד שהקצף שוכך. מבשלים בצל, שום קצוץ, jalapeo, וצימוקים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, 7 עד 9 דקות.
הוסף בורבון (השתמש בזהירות; אלכוהול עלול להצית) ומרתיחים, מגרד את כל חתיכות חומות, עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות. מערבבים בקפה, ואז מרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה, 3 עד 5 דקות. חזור עם קולה.
מוסיפים קטשופ, רוטב סויה, חומץ, מולסה, רוטב ווסטרשייר, רסק שעועית שחורה, ושוקולד ומבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים תבלינים ו 1 כפית פלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
הסר מהחום וקריר 15 דקות. רוטב טהור בבלנדר עם שאריות 2 שיני שום, מיץ לימון ושמן שומשום עד חלקה ועבה.
לשפשף 6 כפות רוטב על כל צלעות חזיר במרינדה, צונן, בתבנית אפייה רדודה גדולה לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
לשפשף את המרינדה עודף מן צלעות עם מגבת נייר.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז צלעות חומות ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, על 2 דקות בסך הכל.
העברה למחבת גיליון 4 צדדית (מחבת מילואים) וצלעות צלי בתנור עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של פנקסי צלעות 148 עד 66° לבשר ורוד עסיסי, 20 עד 25 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח בזמן בישול גזר.
ממיסים חמאה במחבת שמורה על אש בינונית, ואז מבשלים גזר, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
מוסיפים ורמוט ומיץ לימון ומבשלים, מכוסים, 2 דקות. לחשוף ומבשלים עד רוב הנוזל התאדה וגזר הם מכרז, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשרים. חצי גזר לאורך, ואז לחזור למחבת ולשמור על חם.
מגישים צלעות חזיר עם גזר ורוטב שנותר בצד.
טבחים ' הערות: צלעות חזיר ניתן במרינדה עד 5 שעות. רוטב ברביקיו שומר מקורר, 1 חודש.