צלעות חזיר ברוטב דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם רוטב דובדבן. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פתיתי פלפל, דובדבנים, ריבה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר עם ריבס-רוטב דובדבנים.
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 3 דקות. מערבבים את הדובדבנים, מרק, ריבה, חומץ ופלפל אדום. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, 6 עד 8 דקות. מתבלים את החזיר עם 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. ב 2 קבוצות, לבשל את הצלעות עד חום זהוב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד. מחלקים בין צלחות בודדות העליון עם רוטב דובדבן.