צלעות חזיר ברוטב דיז'ון
צלעות חזיר עם רוטב דיז'ון ואינו מכיל גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש פלפל, שמן זית כתית נוספת, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון. 2334 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב דיז'ון, צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון, ו צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון.
הוראות
לצרוב את צלעות החזיר: לטפוח על צלעות החזיר יבש עם מגבות נייר.
מפזרים מלח ופלפל על כולם.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מערבבים בחמאה.
ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים את צלעות החזיר למחבת ושורפים אותם, בערך 2-3 דקות בכל צד. להפחית את החום מעט אם צלעות חום מהר מדי.
הסר את צלעות החזיר מהמחבת ושופכים את רוב השומן.
מוסיפים את shallots ומבשלים אותם על חום גבוה med עד מתרכך, על 1 דקה.
הוסף 1/2 כוס היין ולהביא לרתיחה, deglazing המחבת על ידי גירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מוסיפים מניה, מחזירים צלעות למחבת, מכסים ומבשלים: מערבבים את המניה ומחזירים צלעות למחבת. להביא רוטב לרתיחה, להפחית חום, לכסות ולבשל עד צלעות מבושלים דרך (145°f טמפ פנימי), על 10 עד 15 דקות.
הסר צלעות, להוסיף יין שנותר, להפחית:
הסר את צלעות החזיר על מגש חם; מכסים בנייר כסף כדי לשמור על חם.
מוסיפים את חצי כוס היין הנותרת. להגביר את החום גבוה כדי להרתיח את מיצי פאן. להפחית את המיצים בחצי, על 3 דקות.
הוסף קרם, להפחית, להקציף חרדל ופטרוזיליה:
מוסיפים את השמנת הכבדה ומרתיחים 3 דקות יותר, עד שהרוטב מצטמצם ומתעבה, ומגרד את המחבת עם כף עץ משאיר שביל.
הסר מהחום וקצף בחרדל ופטרוזיליה. אם אתה רוצה, להוסיף חרדל יותר לפי הטעם.
מניחים צלעות על מצע של רוטב ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.