קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

צלעות חזיר ברוטב דיז'ון

צלעות חזיר ברוטב דיז'ון
צלעות חזיר עם רוטב דיז'ון ואינו מכיל גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש פלפל, שמן זית כתית נוספת, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון. 2334 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב דיז'ון, צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון, ו צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון.

הוראות

1
לצרוב את צלעות החזיר: לטפוח על צלעות החזיר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מפזרים מלח ופלפל על כולם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים את צלעות החזיר למחבת ושורפים אותם, בערך 2-3 דקות בכל צד. להפחית את החום מעט אם צלעות חום מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את צלעות החזיר מהמחבת ושופכים את רוב השומן.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את shallots ומבשלים אותם על חום גבוה med עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
הוסף 1/2 כוס היין ולהביא לרתיחה, deglazing המחבת על ידי גירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים מניה, מחזירים צלעות למחבת, מכסים ומבשלים: מערבבים את המניה ומחזירים צלעות למחבת. להביא רוטב לרתיחה, להפחית חום, לכסות ולבשל עד צלעות מבושלים דרך (145°f טמפ פנימי), על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר צלעות, להוסיף יין שנותר, להפחית: 
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר את צלעות החזיר על מגש חם; מכסים בנייר כסף כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מוסיפים את חצי כוס היין הנותרת. להגביר את החום גבוה כדי להרתיח את מיצי פאן. להפחית את המיצים בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף קרם, להפחית, להקציף חרדל ופטרוזיליה: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את השמנת הכבדה ומרתיחים 3 דקות יותר, עד שהרוטב מצטמצם ומתעבה, ומגרד את המחבת עם כף עץ משאיר שביל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום וקצף בחרדל ופטרוזיליה. אם אתה רוצה, להוסיף חרדל יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים צלעות על מצע של רוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.