צלעות חזיר ברוטב חמוץ מתוק
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, ו צלעות חזיר חמוצות ומתוקות.
הוראות
לטפוח צלעות חזיר יבש ומפזרים מלח ופלפל: לטפוח צלעות יבש עם מגבת נייר, הם יהיה חום טוב יותר.
מחממים מחבת גדולה נטולת מקל על חום גבוה בינוני. מעט חום צלעות חזיר משני הצדדים, במשך דקה או שתיים כל אחד.
הפוך את הרוטב: בעוד הצלעות השחמה, לערבב את הג ' לי האדום עם החרדל.
רוטב מנה על צלעות חזיר: לאחר הצלעות משחימים, להפחית את החום של המחבת לנמוך. לרסס את הרוטב על הצלעות. כסה את המחבת. מבשלים 5-10 דקות או עד החזיר הוא רק מבושל דרך (חתכים עבים עשויים להימשך זמן רב יותר).
מוסיפים חומץ, מפחיתים את הרוטב:
הסר את צלעות החזיר מהמחבת.
מוסיפים חומץ למחבת. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים את הרוטב, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת.
הוסף כל מיצים שיצאו מן הצלעות בזמן שהם כבר יושבים בחזרה למחבת.
מגישים את צלעות החזיר עם הרוטב כפיות מעליהם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.