צלעות חזיר ברוטב סויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר סויה במרינדה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו כוסברה, שמן שומשום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר במרינדה, צלעות חזיר במרינדה, ו צלעות חזיר ברוטב ריזלינג.
הוראות
מניחים צלעות חזיר, רוטב סויה, חומץ ושמן בשקית ziplock גדולה; חותם. להפוך את התיק מספר פעמים לצלעות מעיל עם מרינדה; לקרר במשך 15 דקות.
הסר צלעות חזיר מן התיק; להשליך מרינדה עודף. לחמם גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה. צלעות חזיר גריל עד מבושל דרך, פונה פעם אחת, על 3 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים צלעות חזיר למגש, מפזרים עלי כוסברה ובצלצלים ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.