צלעות חזיר בריאות חנוקות
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ כל שומן גלוי מן צלעות חזיר.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים כ 4 דקות בכל צד או עד מעט השחמה.
הסר צלעות חזיר ממחבת; להפריש.
באותו מחבת, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים במרק, מים, רוטב סויה, מרווה ופלפל עד מעורבב היטב.
חום לרתיחה. להחזיר צלעות חזיר למחבת; כפית חלק מהרוטב על חזיר. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 12 עד 15 דקות, ערבוב ולהפוך צלעות חזיר מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מערבבים שמנת חמוצה עד היטב מעורבב וחלק. לבשל, לערבב כל הזמן, רק עד חם.
מגישים צלעות חזיר עם תערובת פטריות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.