קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צלעות חזיר בריח בירה עם מרמלדת בצל

צלעות חזיר בריח בירה עם מרמלדת בצל
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות חזיר עם בריח בירה עם מרמלדת בצל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בירה טעימה כגון אמבר אייל, חומץ תפוחים, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: Jalapeño ובירה צלעות חזיר מבריקות, צלעות חזיר בגריל בריח בירה, ו צלעות חזיר בריח בירה עם תפוחים קלויים.

הוראות

1
לשטוף צלעות חזיר. במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים בירה, מלח, 2 כפות סוכר חום, פלפל, זרעי חרדל, זרעי שומר, ושום עד מלח וסוכר מומסים.
מרכיבים שתצטרך
2
תן לתערובת להתקרר לחלוטין.
3
מניחים צלעות בשקית פלסטיק zip נעילה 2 ליטר ולהוסיף מלח. חותם וצינה 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר צלעות מ מלח (מלח discard). לשטוף צלעות ולייבש.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים שמן זית למחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף צלעות ומבשלים, פונה פעם אחת, עד משחימים היטב משני הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6
מעביר צלעות לצלחת.
7
מוסיפים בצל למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הם רכים מאוד משחימים, 20 עד 25 דקות (חום נמוך יותר במידת הצורך כדי למנוע חריכה). מערבבים בחומץ ונותר 2 כפות סוכר חום ומבשלים, גירוד תחתית המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימים, עד הנוזל הוא כמעט התאדה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים צלעות על גבי תערובת בצל ומחבת כיסוי; לבשל עד צלעות בקושי ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
הגדר צלעות על צלחות תערובת בצל כפית עליהם.
מרכיבים שתצטרך
10
קלוריות 603 (54% משומן); שומן 36g (שבת 10g); חלבון 43g; פחמימות 28g; סיבים 1g; Chol 133mg; נתרן N / A.