צלעות חזיר חנוקות
צלעות חזיר חנוקות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 954 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך קורנפלור, שום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.
הוראות
הפוך אורז לפי ההוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים שום צלעות חזיר בשמן 4 עד 5 דקות בכל צד או עד צלעות חזיר הם חומים.
בקערה קטנה, לערבב מרק קורנפלור.
יוצקים מעל צלעות חזיר; חום לרתיחה. להפחית חום בינוני, לכסות ולבשל 10 עד 15 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.