צלעות חזיר חנוקות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 41 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צלעות חזיר, שמן, pkt. shake ' n אופים מקורי חזיר מתובל ציפוי לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות מעילים עם ציפוי לערבב לפי הוראות החבילה; מקום במחבת 13x9 אינץ ' ריסס עם ספריי בישול.
לזרוק בצל עם שמן; מקום על צלעות.
יוצקים רוטב על צלעות; מכסים.
אופים 10 עד 15 דקות. או עד צלעות נעשות (145F).
הסר צלעות מהתנור; בואו לעמוד 3 דקות. לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.