צלעות חזיר כפריות ותפוחי אדמה עם רוטב לבן פלפל שחור
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח שום, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, צלעות חזיר עם רוטב כפרי ופירה, ו ארוחת ערב צלע חזיר כפרית.
הוראות
1
לרוטב: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. לאחר החמאה נמסה קצף, מערבבים בקמח ומבשלים עד דביק, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
לאט לאט לטאטא את החלב, לוודא שאין גושים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מתבלים את הרוטב עם אגוז מוסקט, קמצוץ מלח ופלפל שחור. להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
לתפוחי האדמה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס תבשיל 9-by 9-inch עם ספריי nonstick.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
שכבה שליש מתפוחי האדמה לתוך צלחת התבשיל. למעלה עם שליש שאלוט ומפזרים קלות עם מלח ופלפל שחור. חזור עם תפוחי אדמה ושאלוט הנותרים, שליש בכל פעם. מכסים את תפוחי האדמה ברוטב פלפל שחור לבן ואופים, מכוסים בנייר כסף, במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב את הקמח, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל וקיין יחד בצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מפזרים את צלעות החזיר משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור, ולאחר מכן לדלות אותם דרך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיף את צלעות החזיר לשמן החם וחום משני הצדדים. אתה לא רוצה לבשל אותם כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
דַק-
5
הסר את צלחת התבשיל מהתנור והניח את הצלעות על גבי תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים עד שתפוחי האדמה רכים וצלעות החזיר מבושלות דרך ושחמות, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים עם כמה פטרוזיליה קצוצה מפוזרים על גבי אם תרצה בכך.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.