צלעות חזיר כפריות ותפוחי אדמה עם רוטב לבן פלפל שחור
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח שום, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, צלעות חזיר עם רוטב כפרי ופירה, ו ארוחת ערב צלע חזיר כפרית.
הוראות
לרוטב: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. לאחר החמאה נמסה קצף, מערבבים בקמח ומבשלים עד דביק, 1 עד 2 דקות.
לאט לאט לטאטא את החלב, לוודא שאין גושים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מתבלים את הרוטב עם אגוז מוסקט, קמצוץ מלח ופלפל שחור. להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
לתפוחי האדמה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס תבשיל 9-by 9-inch עם ספריי nonstick.
שכבה שליש מתפוחי האדמה לתוך צלחת התבשיל. למעלה עם שליש שאלוט ומפזרים קלות עם מלח ופלפל שחור. חזור עם תפוחי אדמה ושאלוט הנותרים, שליש בכל פעם. מכסים את תפוחי האדמה ברוטב פלפל שחור לבן ואופים, מכוסים בנייר כסף, במשך 25 דקות.
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
שלב את הקמח, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל וקיין יחד בצלחת עוגה.
מפזרים את צלעות החזיר משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור, ולאחר מכן לדלות אותם דרך תערובת הקמח.
מוסיף את צלעות החזיר לשמן החם וחום משני הצדדים. אתה לא רוצה לבשל אותם כל הדרך.
הסר את צלחת התבשיל מהתנור והניח את הצלעות על גבי תפוחי האדמה.
אופים עד שתפוחי האדמה רכים וצלעות החזיר מבושלות דרך ושחמות, 35 עד 40 דקות.
מגישים עם כמה פטרוזיליה קצוצה מפוזרים על גבי אם תרצה בכך.