צלעות חזיר לחם
צלעות חזיר לחם דורש כ 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר לחם, צלעות חזיר לחם, ו צלעות חזיר לחם.
הוראות
בקערה רדודה או בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. טובלים צלעות חזיר בחלב, ואז לתערובת קמח התירס.
מניחים על רשת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 כוס למשך 30-35 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות מרתפי דרגונט. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.