צלעות חזיר לימון
מתכון צלעות חזיר לימון יכול להתבצע תוך כ-25 דקות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח סלרי, שיני שום, מלח מתובל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צלעות חזיר רוזמרין ולימון, צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש, ו צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד 1/2 כוס לצלייה ומקררים.
מוסיפים חזיר למרינדה שנותרה והופכים למעיל. שקית חותם; מקררים לילה, הופכים בשר מספר פעמים.
מחק את המרינדה. גריל, מכוסה, על אש בינונית למשך 5 דקות. הפעל; למרוח עם מרינדה שמורה. מבשלים 15-20 דקות יותר או עד שהמיצים מתבהרים, מתבשלים מדי פעם.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אנילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.