צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים
צלעות חזיר ברורות עם קומפוט תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 23 שעות ו-18 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סיידר תפוחים, ג'ינג'ר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים, צלעות חזיר בריח סיידר תפוחים, ו צלע חזיר ברן תפוחים בגריל.
הוראות
מוסיפים חזיר למלח; שקית חותם.
בואו לעמוד במקרר 24 שעות.
הסר חזיר ממי מלח; לשטוף יבש לטפוח.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
העברת צלעות לצלחת; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים תפוחים למחבת; מטגנים 5 דקות.
מוסיף סיידר, סוכר חום, וג ' ינג ' ר, מחבת גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 דקות עד אפל הוא רך, ערבוב לעתים קרובות.