צלעות חזיר מבשלות איטיות עם פלפל חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי צלעות חזיר פלפל. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר טריאקי עם פלפל אדום ואננס בתנור איטי, צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, ו צלעות חזיר מבשלות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את מרק הירקות, 1/2 כוס מלח כשר, סוכר חום ופלפל בסיר בינוני ולהגדיר על חום בינוני גבוה. מבשלים רק עד שהמלח והסוכר מתמוססים, ואז מסירים מהחום ומוסיפים את הקרח.
מניחים את צלעות החזיר לתוך שקית zip-top 2 ליטר יחד עם התערובת ואת החותם.
מניחים במיכל פלסטיק ומקררים בין לילה.
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף, יבש לטפוח. מתבלים משני הצדדים עם המלח הכשר ומניחים בצד
מניחים את התפוחים בבישול האיטי.
חום 1 1/2 כפות של שמן זית במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מטגנים את צלעות החזיר משני הצדדים עד חום זהוב, כ 5 עד 6 דקות לכל צד. לאחר השחמה, מניחים את צלעות החזיר לתוך התנור האיטי על התפוחים.
מוסיף את 1/2 כף הנותרים של שמן זית למחבת ואחריו בצל ו לטגן עד שהם מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
מוסיף את מרק העוף למחבת כדי deglaze.
מוסיפים את הפלפל השחור ואת הקורנית ומערבבים לשלב.
להעביר את זה לבישול איטי, מוגדר גבוה, לכסות ולבשל במשך 1 1/2 שעות. להקטין את החום לנמוך ולהמשיך לבשל עוד 4 שעות ו 30 דקות או עד חזיר הוא רך ונופל מן העצם.