צלעות חזיר מבשלות באיטיות
צלעות חזיר מתבשלות ואיטיות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-403 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-25 דקות. וזה אדיר. נסו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, צלעות חזיר מבשלות לאט, ו צלעות חזיר מבשלות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים צלעות חזיר בשמן החם עד השחמה, כ 5 דקות לכל צד.
העברת צלעות חזיר משחימות לבישול איטי; צלעות חזיר העליון עם בצל ופלפלים ירוקים.
רוטב עגבניות להקציף, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ומלח יחד בקערה.
יוצקים רוטב לתוך סיר איטי, ערבוב בעדינות כדי מעיל בשר וירקות.
מבשלים צלעות חזיר על נמוך עד מכרז, 6 עד 8 שעות.
להעביר צלעות חזיר מגש; אוהל עם רדיד אלומיניום כדי לשמור על חם.
להקציף קורנפלור לתוך רוטב עד מעובה; רוטב כפית וירקות על צלעות חזיר.