צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות חזיר לבישול איטי עם מילוי תירס יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, תירס הקרנל, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבשלות לאט עם מלית לחם תירס גביני, צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי חמוציות-לחם תירס, ו Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית.
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. לבשל חזיר בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום; לנקז.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.