צלעות חזיר מורשת ממולאות עם גריסים שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו צלעות חזיר ממולאות מורשת עם גריסים שמנת. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 56 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 708 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -7 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מים, מים, מנגולד שוויצרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו צלעות חזיר עם תפוחים וגריסי גבינת בייקון שמנת, צלעות חזיר עם גריסים ורוטב עיניים אדומות, ו חנוק צלעות חזיר, גריסים (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת חזיר, שלבו 5 מרכיבים ראשונים בכלי אטום, תוך ערבוב עד להמסת הסוכר.
מוסיפים חזיר; אוטמים ומכניסים למקרר 8 שעות או למשך הלילה.
הסר חזיר ממלח; טפיחה יבשה. מחק מלח.
מבשלים בייקון במחבת טפלון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים בייקון מהתבנית; להתפורר.
מוסיפים 1/2 כוס בצל ו -5 המרכיבים הבאים (דרך 1 שן שום טחונה) לטפטופים במחבת; מבשלים 8 דקות או עד שהדלעת רכה ונוזל מתאדה, תוך ערבוב תדיר. מערבבים בייקון.
חותכים חריץ אופקי 1 (1 אינץ') דרך החלק העבה ביותר של כל צלע חזיר ליצירת כיס. דברים על 3 כפות תערובת ירקות לתוך כל קוצצים.
מפזרים את שני צידי הצלעות באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מוציאים חזיר מהתבנית; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה.
להכנת רוטב מוסיפים 1 1/2 כוסות בצל למחבת; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים סלרי, ג ' לפאו ושן שום 1 למחבת; מבשלים 3 דקות תוך ערבוב מתמיד. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס מרק ו 1/2 כוס מים, תוך ערבוב עד שהקמח מתמוסס.
מוסיפים עגבניות; מגבירים את האש לבינונית-גבוהה. מחזירים חזיר למחבת; מבשלים 10 דקות או עד לדרגת האלילות הרצויה.
כדי להכין גריסים, להביא 2 1/2 כוסות מים 1/8 כפית מלח לרתיחה בסיר. לאט לאט להוסיף גריסים, תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג, תוך ערבוב תדיר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ו -2 כפות מרק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא 7מרתפי שרדונה השמורה של אלווי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![7מרתפים שמורת אלוויי שרדונה]()
7מרתפים שמורת אלוויי שרדונה
שמורת אלוויי 2018 קרנרוס שרדונה מאוזנת היטב, ומציגה טעמי פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים עם אלמנטים פרחוניים בהירים. רמזים לווניל משלימים גימור אלון חלק ומתמשך.זוג זה יין פריך עם הנסיעה אור כגון פרוס פירות וגבינות, סלט פסטה לימון, עוף צלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.