צלעות חזיר מזוגגות מולסה
צלעות חזיר מזוגגות מולסה היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -491 גרם חלבון , 89 גרם שומן , ובסך הכל 2967 קלוריות . , מתכון זה מכסה 58% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מולסה, צלעות חלצי חזיר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר מזוגגות עם חומץ סיידר-ומולסה , צלעות חזיר מולסה תפוזים וצלעות חזיר חרדל-מולסה .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים מולסה, רוטב ווסטרשייר וסוכר חום. שומרים 3 כפות רוטב להגשה.
צולים חזיר, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ' מהחום 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145°, מברישים ברוטב שנותר במהלך 3 הדקות האחרונות של הבישול.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.