צלעות חזיר מזוגגות ענבים ותפוחים
צלעות חזיר מזוגגות ענבים ותפוחים הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 576 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תפוח, נקניק, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות בטעם תפוח-ענבים, צלעות חזיר עם זיגוג תפוחים, ו צלעות חזיר עם זיגוג תפוחים מהיר.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים כיס לתוך הצד של כל צלע חזיר. דברים 1 כף פירורי לחם לתוך כל כיס. תדחפי כמה חתיכות של נקניק איטלקי לכל כיס. מתבלים את החלק החיצוני של הצלעות במלח, פלפל ותבלינים סטייק.
מחממים את השמן במחבת חסינת תנור על חום בינוני גבוה. מטגנים את צלעות החזיר במחבת עד חום בהיר.
הסר צלעות מהמחבת ולשמור חם על צלחת.
מוסיפים את הבצל והפטריות למחבת. מבשלים ומערבבים עד מכרז. החזירו את הצלעות למחבת והוסיפו את פרוסות התפוחים ומיץ הענבים. מתבלים עם כמות קטנה של מלח ופלפל.
מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה.
מגישים צלעות חזיר עם רוטב כפיות מעליהם.