צלעות חזיר מטוגנות ונקניק איטלקי
צלעות חזיר מטוגן ונקניק איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.43 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 78 גרם חלבון, 107 גרם שומן, ובסך הכל של 1594 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך עלי פטרוזיליה, פנקטה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו איטלקי איטי מטוגן צלעות קצרות, צלעות חזיר מטוגנות בתנור, ו צלעות חזיר דבש מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בסיר צלייה כבד גדול, על אש בינונית מבשלים פנקטה עד שהיא פריכה וזהובה.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מוסיפים את הספריבס לשומן הפנקטה ומשחימים היטב משני הצדדים.
מוציאים צלעות לתבנית ואופים עד שהם רכים, בערך 1 1/2 שעות.
מוסיפים את הנקניק לסיר ומשחימים את שני הצדדים.
מוסיפים את הפלפלים, הבצל והשום. מבשלים עד שקיפות, ואז מתפיחים ביין. מבשלים כמה דקות ואז מוסיפים עגבניות. מחזירים לרתיחה, ומוסיפים את צלעות החזיר המבושלות, הפטרוזיליה, הבזיליקום, פתיתי הצ ' ילי והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מבשלים על אש נמוכה עד בינונית, מכוסה, למשך 1 1/2 שעות נוספות.
מגישים מעל פסטה, ומקשטים בפנקטה, בצל ירוק ופרמזן.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזיר צלוי אחר עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ויליאמס סליים ווסטסייד כביש השכנים פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -140 דולר.
![וויליאמס סליים ווסטסייד רואד שכנים פינו נואר]()
וויליאמס סליים ווסטסייד רואד שכנים פינו נואר
חזיז יין, שכני ווסטסייד רואד 2015 נפיצים הן באף והן בחיך. ניחוחות פטל שחור ודובדבן שחור משלימים רמזים לארז, פלפל אנגלי, וניל ותה שחור. פתק מסקרן של זרעי סלרי עוד קומפלקסים האף יוצא מן הכלל. צעיר וחצוף, המרקם מעולה עם עמוד שדרה של חומציות מרעננת וארציות דשנה שמעבירה טעמים של דובדבן בינג בהיר ופטל. היין מסתיים בטאנינים דמויי תה מעודנים וסלע כתוש וגימור מינרלי. יין שאסור לפספס!