צלעות חזיר מטוגנות עם אננס ונענע
צלעות חזיר מטוגנות עם אננס ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 423 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, חתיכות אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. נסו צלעות חזיר, פרגולה סארדה עם אפרסמון & מנטה וירקות שן הארי מוקפצים, צלעות כבש מתובל על פלפלים מטוגנים ובצל עם שום וקוסקוס נענע, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות משני הצדדים עם מלח. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צלעות וצור בצד 1 עד השחמה היטב, 3 עד 4 דקות. להפחית חום בינוני, להפוך צלעות ולהמשיך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז צלעות קורא 60° ל145, 4 עד 6 דקות יותר.
מעבירים למגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
להוסיף אננס ו 2 כפות. מים למחבת. לבשל, ערבוב לשלב חתיכות השחמה בתחתית מחבת, עד התחמם דרך, על 2 דקות. מערבבים מנטה ופלפל אדום. כף מעל צלעות ומגישים.