צלעות חזיר מטוגנות עם קינואה פילאף ופירות יבשים
צלעות חזיר מטוגנות עם פילאף קינואה ופירות יבשים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שאלוט, שמן זית, קינואה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר צרובות מחבת עם פירות יבשים, צלעות חזיר עם מלית פירות יבשים, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, לשלב 1/4 כוס של המניה עם שאלוט ושום ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
מוסיפים את הקינואה, גרגרי חיטה, קורנית עלה דפנה.
הוסף 1 כוס של המניה ולהביא לרתיחה. לגרד את התערובת לתוך צלחת אפייה מרובע 9 אינץ', לכסות בנייר כסף ואופים במשך כ 15 דקות, או עד קינואה גרגרי חיטה הם במכרז.
הסר את פילאף מהתנור ולשמור מכוסה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל ומחממים אותם במחבת על חום גבוה בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את האגסים המיובשים, משמשים ודובדבנים למחבת ומבשלים 1 דקה.
הוסף את הנמל ומבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של מלאי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 5 דקות.
מוסיפים את צלעות החזיר וכל מיצים שהצטברו ומבשלים על אש מתונה, הופכים את החזיר כמה פעמים, עד שהוא חם ופשוט מבושל, על 2 דקות.
לחשוף את pilaf ו fluff אותו עם מזלג; העונה עם מלח ופלפל. תלולית pilaf על צלחות. מניחים את צלעות החזיר על הפילאף, למעלה עם רוטב הפירות ומגישים.