קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות חזיר מטוגנות עם קינואה פילאף ופירות יבשים

צלעות חזיר מטוגנות עם קינואה פילאף ופירות יבשים
צלעות חזיר מטוגנות עם פילאף קינואה ופירות יבשים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שאלוט, שמן זית, קינואה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר צרובות מחבת עם פירות יבשים, צלעות חזיר עם מלית פירות יבשים, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
במחבת קטנה, לשלב 1/4 כוס של המניה עם שאלוט ושום ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הקינואה, גרגרי חיטה, קורנית עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הוסף 1 כוס של המניה ולהביא לרתיחה. לגרד את התערובת לתוך צלחת אפייה מרובע 9 אינץ', לכסות בנייר כסף ואופים במשך כ 15 דקות, או עד קינואה גרגרי חיטה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הסר את פילאף מהתנור ולשמור מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל ומחממים אותם במחבת על חום גבוה בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברה לצלחת.
8
מוסיפים את האגסים המיובשים, משמשים ודובדבנים למחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים יבשיםאגסים יבשים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוסף את הנמל ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
10
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של מלאי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מוסיפים את צלעות החזיר וכל מיצים שהצטברו ומבשלים על אש מתונה, הופכים את החזיר כמה פעמים, עד שהוא חם ופשוט מבושל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
לחשוף את pilaf ו fluff אותו עם מזלג; העונה עם מלח ופלפל. תלולית pilaf על צלחות. מניחים את צלעות החזיר על הפילאף, למעלה עם רוטב הפירות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.