צלעות חזיר מייפל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר מייפל. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, צלעות חזיר, סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. ציון זה מוצק. נסו המרכיב הסודי (סירופ מייפל): צלעות מייפל בייבי-גב, צלעות רוזמרין מייפל, ו צלעות מזוגגות מייפל עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה צלעות חומות בשמן מכל הצדדים; מסננים.
מניחים צלעות ובצל ב-1-1/2 קילו. סיר איטי.
שלב סירופ וחרדל; יוצקים על צלעות. מכסים ומבשלים על נמוך 5-6 שעות או עד שהבשר רך.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. אתה יכול לנסות פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
![פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת של ורדים ווניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.