צלעות חזיר ממולאות
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 45 . מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, פלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות, ו צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מלית לפי ההוראות על החבילה, החלפת מיץ תפוחים למים.
חותכים 1 תפוח לתוך 1/2 אינץ גושים; מערבבים לתוך מלית. כפית לכיסים בצלעות; מפזרים פלפל. כפית שנותרה מלית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 3 צלעות; לבשל 2 דקות. בכל צד לבראון.
הסר צלעות מחבת, שמירה על טפטוף במחבת. חזור עם צלעות שנותרו.
מקום צלעות מעל מלית. הליבה הנותרים תפוח; לחתוך 12 טבעות.
מקום על צלעות; מברשת עם 1 כף. של ההלבשה הנותרת.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד צלעות נעשות (160F). בינתיים, לערבב נשאר רוטב, סוכר וחרדל באותו מחבת; לבשל על חום בינוני-גבוה 1 דקות. או עד מבעבע ועבה.
מגישים מעל תפוחים וצלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.