צלעות חזיר ממולאות בגריל
צלעות חזיר ממולאות בגריל לוקחות בערך 39 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 38 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 856 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם מלח כשר, פלפל גרוס, לחם תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 80%. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות בגריל, שזיפים בגריל ופרושוטו-צלעות חזיר ממולאות, ו אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולאות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במיכל פלסטיק שמים את המלח, הסוכר, גרגירי הפלפל ואבקת החרדל.
מוסיפים את החומץ החם ומערבלים להמסה.
תנו לתערובת לשבת במשך 5 עד 10 דקות כדי לפתח טעם.
מוסיפים קוביות קרח ומנערים כדי להמיס את רוב הקרח.
מוסיפים צלעות ומכסים במי מלח. מקררים במשך 2 שעות.
מוציאים צלעות מהמיכל ושוטפים.
חותכים כיסים אופקיים בכל צלע חזיר למילוי.
לשלב שאר מרכיבים, ולשים לתוך צנרת תיק כי הוא לא מצויד עם טיפ. מקטיפים כל קוצץ מלא בתערובת לחם תירס. צולים את הצלעות על אש בינונית גבוהה למשך 6 דקות מכל צד. הופכים כל קוצצים 45 מעלות לאחר 3 דקות לסימון.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הפרג מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.