קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

צלעות חזיר מנופחות עם לבבות של סלט דקל ופלנטנות מתוקות

צלעות חזיר מנופחות עם לבבות של סלט דקל ופלנטנות מתוקות
צלעות חזיר מנופחות עם לבבות של סלט דקל ופלנטנות מתוקות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, כוסברה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר מנופחות עם לבבות של סלט דקל ופלנטנות מתוקות, בננה מתוקה עם לובסטר קריבי ולבבות של סלט דקל, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 375°f. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
פרוסת דק לבבות של כף יד באלכסון ולשים במסננת יחד עם בצל פרוס. יש לשטוף היטב מתחת למים קרים להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מעבירים לקערה גדולה וזורקים יחד עם שאר מרכיבי הסלט.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מורחים פלנטנות על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים עד חם, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בעוד plantains אופים, מחבת גריל שמן קל וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
בינתיים, מערבבים יחד תיבול אידיוט ושמן בקערה קטנה ולשפשף בכל רחבי חזיר למעיל. חזיר גריל, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מגישים חזיר עם סלט ופלנטנות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.