מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורגנו, טפטוף של דבש, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו צלעות חזיר מעושנות, צלעות חזיר מעושנות ומתוקות, ו מרק אפונה עם צלעות חזיר מעושנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים כדי לשלב את כל החומרים לשפשף. להרטיב את הצלעות עם מיץ לימון ולאחר מכן מעיל את כל הצדדים עם לשפשף, הקפד להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מסדרים את הגריל או המעשן לחימום עקיף כך שהצלעות לא יהיו ישירות מעל מקור החום. באמצעות חום נמוך שבבי אפלווד( כחצי קילו), מניחים צלעות על חלק מגניב של הגריל, לעטוף בנייר כסף, לעשות כמה חתכים בנייר כסף ועשן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
4
בינתיים, לטאטא יחד את כל החומרים זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לאחר 1 שעה, יוצקים שליש זיגוג על הצלעות ולאטום בחוזקה את נייר הכסף, להיזהר לא לקרוע אותו. לעשות את אותו הדבר עם מתלים שנותרו. להחזיר צלעות לגריל לבשל בצד הבשר למטה במשך 30 דקות, שמירה על חום נמוך. מדי פעם לבדוק את הגריל כדי לוודא שהוא נשאר נמוך. לאחר 30 דקות, להפוך את חבילות לסכל ולהמשיך לבשל.