קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

צלעות חזיר מעושנות

צלעות חזיר מעושנות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורגנו, טפטוף של דבש, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו צלעות חזיר מעושנות, צלעות חזיר מעושנות ומתוקות, ו מרק אפונה עם צלעות חזיר מעושנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים כדי לשלב את כל החומרים לשפשף. להרטיב את הצלעות עם מיץ לימון ולאחר מכן מעיל את כל הצדדים עם לשפשף, הקפד להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מסדרים את הגריל או המעשן לחימום עקיף כך שהצלעות לא יהיו ישירות מעל מקור החום. באמצעות חום נמוך שבבי אפלווד( כחצי קילו), מניחים צלעות על חלק מגניב של הגריל, לעטוף בנייר כסף, לעשות כמה חתכים בנייר כסף ועשן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בינתיים, לטאטא יחד את כל החומרים זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לאחר 1 שעה, יוצקים שליש זיגוג על הצלעות ולאטום בחוזקה את נייר הכסף, להיזהר לא לקרוע אותו. לעשות את אותו הדבר עם מתלים שנותרו. להחזיר צלעות לגריל לבשל בצד הבשר למטה במשך 30 דקות, שמירה על חום נמוך. מדי פעם לבדוק את הגריל כדי לוודא שהוא נשאר נמוך. לאחר 30 דקות, להפוך את חבילות לסכל ולהמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לאחר 1 שעה של בישול, להסיר את הצלעות מן הגריל ולתת לנוח בסכל במשך 30 דקות. בינתיים, להעלות חום גריל בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חותכים את הלימון לשניים וגריל בשר בצד למטה עד מסומן היטב רך מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
כאשר נעשה מנוחה, להסיר את הצלעות מן רדיד ומניחים על הצד בשר הגריל למטה ומבשלים 4 דקות. הפוך ומבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הסר את הצלעות מהגריל ומקשט עם לימון בגריל, מלח ים, אורגנו ושמן זית כתית אקסטרה ומעט טפטוף של דבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות