צלעות חזיר מעושנות בגריל עם זיגוג חמוץ מתוק
צלעות חזיר מעושנות בגריל עם זיגוג מתוק חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, מיץ של סיד, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, צלעות חזיר קלות עם זיגוג מתוק חמוץ, ו צלעות חזיר מתובל עם זיגוג מתוק חמוץ (Agrodolce) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גריל לגובה בינוני.
בשקית פלסטיק resealable, גדול מספיק כדי להתאים את הצלעות, לערבב יחד את הסוכר, דבש, שמן, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדום.
הוסף את צלעות החזיר ולתת לרבד במשך 20 דקות לפחות.
הסר את החזיר מן המרינדה. מברשת קלה את הגריל עם שמן.
שים את הצלעות על הגריל ומבשלים עד סימני גריל טופס, על 2 דקות. סובב את הצלעות 90 מעלות, וגריל במשך 2 דקות יותר, כדי ליצור סימני גריל יהלום. הפוך ומבשל עוד 2 דקות.
הסר מן הגריל מגש ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.