צלעות חזיר מעושנות ועוגיות
והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו צ'יפוטלה באדובו, דבש, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו צלעות חזיר בצ'יפוטלה, מנגו וצ'יפס בטעם דבש עם צ' יפס בטטה., ו צלעות חזיר בצ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. בקערה של מעבד מזון לשלב צ ' יפוטלים, חומץ אורז, רוטב סויה, ¼-כוס דבש, זרעי חרדל, שום, שאלוט, כוסברה, מיץ לימון, פתיתי פלפל אדומים, 3 כפות מלח, ו 2 כפיות פלפל שחור. עם המכונה פועל טפטוף שמן קנולה בזרם יציב איטי. תהליך עד רוטב חלק נוצר.
מניחים שכבה כפולה גדולה של נייר אלומיניום או נייר קלף על תבנית אפייה גדולה.
מניחים צלעות על גבי, ממורכז. לשפשף הרבה אבקת צ ' ילי תוצרת בית על שני הצדדים של כל מדף.ואז לשפשף את שני מדפים עם רוטב צ ' יפוטלה מתוק. לעטוף צלעות בחוזקה בנייר או קלף (עניבה סגורה עם חוט מטבח אם באמצעות קלף).
אופים את הצלעות על תבנית האפייה עד הבשר הוא די רך, על 2 שעות.
גריל חום בינוני גבוה; וסורגים חמים שמן קל.
הסר צלעות מכיס הקלף, לתת רוטב נוסף לטפטף.
מברשת צלעות עם ¼ הנותרים-כוס דבש גריל אותם עד חרוך קלות. בערך 3 דקות לכל צד.
חותכים בין העצמות לצלעות נפרדות ומגישים עם פלחי לימון.