צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק
מתכון צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 14 שעות ו-20 דקות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם סוכר חום, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו צלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק, צלעות חזיר בגריל עם אפרסק, בורבון, רוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם זיגוג אפרסק בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר המלח התקרר לחלוטין, להוסיף את הצלעות ולאפשר לספוג לפחות 6 אבל לא יותר מ 12 שעות.
הסר צלעות ממי מלח ממש לפני העישון.
עשן חזיר עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F, או על 1 עד 2 שעות
שמור על טמפרטורת הגריל בכ 200 עד 250 מעלות f או חזיר יהיה לבשל יתר על המידה. צלעות עשן עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F. לאחר הטמפרטורה הפנימית הרצויה הוא הגיע, צלעות מברשת קלות עם שמן וגריל על גחלים חמות במשך 1 1/2 דקות; לסובב 1/4 לפנות בכיוון השעון וגריל 1 דקה יותר כדי ליצור סימני גריל אטרקטיביים. הפוך צלע שיטת צלייה חוזרת; הצד היפה הוא העליון.
צלעות צריך בסופו של דבר להגיע לטמפרטורה פנימית של 150 עד 160 מעלות F. במידת הצורך, צלעות מקום ב 375 מעלות f תנור לאחר צלייה לסיים את הבישול. לקבלת מצגת מפוארת נוספת, למשוך את החזיר את העצם, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' מאוורר על הצלחת.
מברשת צלעות בגריל עם חמאה מומסת ולתת לנוח 2 דקות לפני ההגשה.
מניחים כל קוצצים על הצלחת על צלחת הגשה.
מגישים עם רוטב ברביקיו אפרסק בורבון.
הגשה הצעה: נסה להוסיף עמילן כליווי: פירה, שעועית לבנה מבושלת, או אפילו אורז חום מאודה.
בסיר 8 ליטר נירוסטה שאינו מגיב, מביאים את כל החומרים המלוחים לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר והמלח מומסים לחלוטין.
להעביר מיכל 1-גלון פלסטיק או נירוסטה להכניס למקרר עד מקורר לחלוטין.;
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצלצלים וזיעה במשך כמה דקות עד רך.
מוסיפים אפרסקים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, חומץ סיידר, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ומניות עוף. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות עד עבה.
מוסיפים וויסקי, חוזרים לרתיחה, מבשלים עוד 5 דקות ומסירים מהחום. התאם תיבול ומתיקות. תערובת פירה עם בלנדר טבילה או מעבד מזון עד חלקה ועבה.;