קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק

צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק
מתכון צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 14 שעות ו-20 דקות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם סוכר חום, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו צלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק, צלעות חזיר בגריל עם אפרסק, בורבון, רוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם זיגוג אפרסק בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לאחר המלח התקרר לחלוטין, להוסיף את הצלעות ולאפשר לספוג לפחות 6 אבל לא יותר מ 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
הסר צלעות ממי מלח ממש לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
עשן חזיר עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F, או על 1 עד 2 שעות
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
שמור על טמפרטורת הגריל בכ 200 עד 250 מעלות f או חזיר יהיה לבשל יתר על המידה. צלעות עשן עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F. לאחר הטמפרטורה הפנימית הרצויה הוא הגיע, צלעות מברשת קלות עם שמן וגריל על גחלים חמות במשך 1 1/2 דקות; לסובב 1/4 לפנות בכיוון השעון וגריל 1 דקה יותר כדי ליצור סימני גריל אטרקטיביים. הפוך צלע שיטת צלייה חוזרת; הצד היפה הוא העליון.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
צלעות צריך בסופו של דבר להגיע לטמפרטורה פנימית של 150 עד 160 מעלות F. במידת הצורך, צלעות מקום ב 375 מעלות f תנור לאחר צלייה לסיים את הבישול. לקבלת מצגת מפוארת נוספת, למשוך את החזיר את העצם, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' מאוורר על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מברשת צלעות בגריל עם חמאה מומסת ולתת לנוח 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מניחים כל קוצצים על הצלחת על צלחת הגשה.
8
מגישים עם רוטב ברביקיו אפרסק בורבון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
הגשה הצעה: נסה להוסיף עמילן כליווי: פירה, שעועית לבנה מבושלת, או אפילו אורז חום מאודה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עמילןעמילן
10
בסיר 8 ליטר נירוסטה שאינו מגיב, מביאים את כל החומרים המלוחים לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר והמלח מומסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
להעביר מיכל 1-גלון פלסטיק או נירוסטה להכניס למקרר עד מקורר לחלוטין.;
12
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים בצלצלים וזיעה במשך כמה דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
14
מוסיפים אפרסקים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
15
מוסיפים מיץ לימון, חומץ סיידר, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ומניות עוף. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
16
מוסיפים וויסקי, חוזרים לרתיחה, מבשלים עוד 5 דקות ומסירים מהחום. התאם תיבול ומתיקות. תערובת פירה עם בלנדר טבילה או מעבד מזון עד חלקה ועבה.;
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.