קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק

צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק
מתכון צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 14 שעות ו-20 דקות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם סוכר חום, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו צלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק, צלעות חזיר בגריל עם אפרסק, בורבון, רוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם זיגוג אפרסק בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לאחר המלח התקרר לחלוטין, להוסיף את הצלעות ולאפשר לספוג לפחות 6 אבל לא יותר מ 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
הסר צלעות ממי מלח ממש לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
עשן חזיר עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F, או על 1 עד 2 שעות
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
שמור על טמפרטורת הגריל בכ 200 עד 250 מעלות f או חזיר יהיה לבשל יתר על המידה. צלעות עשן עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F. לאחר הטמפרטורה הפנימית הרצויה הוא הגיע, צלעות מברשת קלות עם שמן וגריל על גחלים חמות במשך 1 1/2 דקות; לסובב 1/4 לפנות בכיוון השעון וגריל 1 דקה יותר כדי ליצור סימני גריל אטרקטיביים. הפוך צלע שיטת צלייה חוזרת; הצד היפה הוא העליון.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
צלעות צריך בסופו של דבר להגיע לטמפרטורה פנימית של 150 עד 160 מעלות F. במידת הצורך, צלעות מקום ב 375 מעלות f תנור לאחר צלייה לסיים את הבישול. לקבלת מצגת מפוארת נוספת, למשוך את החזיר את העצם, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' מאוורר על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מברשת צלעות בגריל עם חמאה מומסת ולתת לנוח 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מניחים כל קוצצים על הצלחת על צלחת הגשה.
8
מגישים עם רוטב ברביקיו אפרסק בורבון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
הגשה הצעה: נסה להוסיף עמילן כליווי: פירה, שעועית לבנה מבושלת, או אפילו אורז חום מאודה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עמילןעמילן
10
בסיר 8 ליטר נירוסטה שאינו מגיב, מביאים את כל החומרים המלוחים לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר והמלח מומסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
להעביר מיכל 1-גלון פלסטיק או נירוסטה להכניס למקרר עד מקורר לחלוטין.;
12
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מוסיפים בצלצלים וזיעה במשך כמה דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
14
מוסיפים אפרסקים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
15
מוסיפים מיץ לימון, חומץ סיידר, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ומניות עוף. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
16
מוסיפים וויסקי, חוזרים לרתיחה, מבשלים עוד 5 דקות ומסירים מהחום. התאם תיבול ומתיקות. תערובת פירה עם בלנדר טבילה או מעבד מזון עד חלקה ועבה.;
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם3גב שומן חזירגב שומן חזיר12 כפיות אבקת שוםפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)6ציפורןשום טרי, לחתוך 1/2שום טרי, לחתוך 1/21181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר4שרימפס וורידיםשמן זית בהיר, לצחצוחשמן זית בהיר, לצחצוח907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפרסקים קפואיםאפרסקים קפואים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צלעות חזיר לחתוך פעמיים, כ 2 אינץ ' עבה (אודותצלעות חזיר לחתוך פעמיים, כ 2 אינץ ' עבה (אודות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט טחוןשאלוט טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2בצל צהוב בינוני, קצוץגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2בצל צהוב בינוני, קצוץמים, להרתחהמים, להרתחה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרויסקי בורבוןויסקי בורבון12 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.