צלעות חזיר מעושנות של סאני
צלעות החזיר של סאני מעוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 303 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך מרק עוף, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות עם חמאת תפוחים של סאני, צלעות חזיר בצל שמנת, ו צלעות חזיר אפויות מוקרמות.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצל ושום וקמח עד שקופים.
מוסיפים צלעות חזיר וחום על 4 עד 6 דקות בכל צד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע בצלים בוערים ושום.
בינתיים, בקערה נפרדת, להקציף יחד מרק ומרק.
יוצקים תערובת מרק על צלעות השחמה, ערבוב היטב כדי לשחרר בצל ושום כדי deglaze מחבת. להפחית את החום בעדינות להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב מפנה צלעות מדי פעם, עד צלעות מבושלים דרך. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c). מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהגיש.