צלעות חזיר מפולפלות עם ירקות Fricassee
אם יש לכם פטריות, חרדל דיז'ון, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מפולפלות, צלעות חזיר מפולפלות, ו צלעות הדר חזיר מפולפלות.
הוראות
מתבלים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח.
מברשת כל קוצצים עם 1 כפית של החרדל; בנדיבות מפזרים בכל רחבי עם פלפל שחור הקרקע גס.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות.
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה וצולים במשך 12 דקות, עד מבושל דרך; להתחמם.
בינתיים, לשפוך את השומן מהמחבת.
הוסף 1/4 כוס מים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 1 דקה, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס ולמחוק את המחבת.
מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת.
מוסיפים את כל אבל 1 כף של שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את החומץ ומבשלים עד כמעט התאדה, כ -30 שניות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 2 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מופחת מעט, על 2 דקות.
מוסיפים את 4 כפיות החרדל הנותרות, את מיצי המחבת השמורים וחצי מהפטרוזיליה. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל שחור טחון דק; להתחמם.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה אחרת.
מוסיפים את מצליפה סוכר, פטריות, בצל ירוק ואת שמורות 1 כף של שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מצליפה הסוכר הם פריך במכרז ואת הפטריות רכות משחימים קלות, על 5 דקות. מערבבים את האפונה ואת הפטרוזיליה הנותרת ומתבלים במלח ופלפל טחון דק.
יוצקים את רוטב שמנת על צלחות העליון עם צלעות חזיר. כף הירקות לצד ומגישים.