צלעות חזיר מצופה אגוז עם סתיו ירקות אורז בר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך תפוח סבתא סמית', אורז, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו, אורז בר בגריל-צלעות חזיר ממולא, ו סתיו Rissoles אורז בר.
הוראות
1
מניחים חזיר בצלחת רדודה; טפטוף שווה עם רוטב ווסטרשייר.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים אגוזי מלך לתערובת מלח הנותרת; לזרוק היטב. לחץ תערובת אגוז על שני הצדדים של חזיר. מכסים ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מבשלים פרוסת בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים חזיר לטפטופים במחבת; מבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הוסף 1/4 מרק עוף כוס למחבת. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
הסר חזיר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בתערובת שמורה 3/4 כפית מלח, סלק, פטריות ותפוח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים אורז מרק 1/2 כוס. להביא רתיחה; לבשל, חשוף, 5 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בבייקון.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.