צלעות חזיר מצופות גרהם
גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, מלח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מצופות גרהם, צלעות חזיר מצופה, ו צלעות חזיר מצופה בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
יש לשטוף את צלעות החזיר ולייבש את הטפיחה.
מערבבים פירורי קרקר גרהם, קינמון, אבקת קארי, רוזמרין, מלח, ופלפל בשקית פלסטיק resealable גדול. טובלים את צלעות החזיר בביצה ומניחים בשקית ניילון; לנער את המעיל.
מניחים את צלעות החזיר בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ מוכן.
אופים עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).