קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

צלעות חזיר מצופות דיז'ון (Oamc)

צלעות חזיר מצופות דיז'ון (Oamc)
צלעות חזיר מצופות דיז'ון (Oamc) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 376 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך צלעות חזיר, חרדל דיז'ון, פירורי לחם מתובלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר מצופות דיז'ון, צלעות חזיר פלמה בגריל (Oamc), ו דיז'ון בשר חזיר מצופה בטנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 כדי להכין:.2
2
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה.3 בקערה, לשלב חרדל Dijon ורוטב Worecesterhire. לאחר מכן, באמצעות מברשת מאפה, מעיל כל צד של הצלעות עם תערובת דיז ' ון.4 מעיל כל צד עם פירורי הלחם.5 על גיליון עוגיות, להקפיא פלאש במקפיא.6 כאשר קפוא מוצק, מקום בשקית במקפיא.7 כדי לשרת:.8 הפשרה במקרר לילה.9 broiler Preheat.10
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גליל פירותגליל פירות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הכמות הרצויה של צלעות על מחבת broiler מכוסה בנייר כסף.11 מטגן 3-5 אינץ ' ממקור חום במשך 10-12 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.