צלעות חזיר מצופות עשבי תיבול פריכות
ניתן להכין את המתכון צלעות חזיר מצופות עשבי תיבול פריכות בסביבות 25 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וקטוגני משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 513 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם צלעות חזיר חתוכות במרכז, חמאה ופתיתי תפוחי אדמה בטעם עשבי תיבול, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 51%. הציון הזה די טוב. מלית צלעות חזיר מצופות, מלית צלעות חזיר מצופות, ו צלעות חזיר מצופות קורנפלקס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה רדודה, ממיסים חמאה. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את פתיתי תפוחי האדמה, הגבינה ואבקת השום. טובלים צלעות, אחת אחת, בחמאה, ואז מניחים בשקית; אוטמים ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה מבשלים צלעות בשמן על אש בינונית במשך 7-8 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 160 כוסות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.