צלעות חזיר מקסיקניות קלות וטעימות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל וטעים צלעות חזיר מקסיקני. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 515 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך רוטב עגבניות, פלפל, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . וזה מרהיב. מתכונים דומים: צלעות חזיר מצופות פירורי לחם טעימות, צלעות חזיר רכות וטעימות, ו צלעות חזיר טעימות עם פרושוטו, לימון, מרווה ופטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ופלפל שחור, וחומים אותם משני הצדדים, כ 5 דקות לכל צד. תניח את הצלעות בצד.
מערבבים את המים, אורז, רוטב עגבניות, רוטב פיקנטה, ותיבול טאקו בתבנית אפייה מוכנה.
להניח את הצלעות לתוך תערובת האורז, העליון עם פרוסות פלפל ירוק. כסה את הצלחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד הצלעות כבר לא ורוד בפנים ואת האורז הוא רך, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של קוצצים צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות C). לחשוף את המנה, ומפזרים גבינת צ ' דר.
חזור לתנור ואפה חשוף עד שהגבינה נמסה ותוססת, 5 עד 10 דקות נוספות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.