צלעות חזיר מרווה
אם יש לך פלפל טחון, מים, צלעות חזיר במרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו צלעות חזיר מרווה, צלעות חזיר מרווה, ו צלעות חזיר מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח, מרווה ופלפל שחור בקערה קטנה ולשפשף משני צדי הצלעות. ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומטגנים את הצלעות במשך 5 דקות לכל צד, או עד להשחמה טובה.
בינתיים, בסיר קטן נפרד על חום גבוה, לשלב את המים ואת הבוליון ומערבבים עד הבוליון מתמוסס.
מוסיפים את זה לצלעות, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים צלעות במשך 45 דקות.