קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

צלעות חזיר מרווה

צלעות חזיר מרווה
אם יש לך פלפל טחון, מים, צלעות חזיר במרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו צלעות חזיר מרווה, צלעות חזיר מרווה, ו צלעות חזיר מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח, מרווה ופלפל שחור בקערה קטנה ולשפשף משני צדי הצלעות. ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומטגנים את הצלעות במשך 5 דקות לכל צד, או עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
חמאהחמאה
מרווהמרווה
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
2
בינתיים, בסיר קטן נפרד על חום גבוה, לשלב את המים ואת הבוליון ומערבבים עד הבוליון מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את זה לצלעות, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים צלעות במשך 45 דקות.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.