צלעות חזיר משפשף ברביקיו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, פפריקה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר משופשפות ברביקיו וגריסת צ'דר, Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם רוטב ברביקיו חרדל, ו ברביקיו שפשף בשר חזיר עם צימוקים-חרדל Chutney (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 9 מרכיבים; לשפשף על שני הצדדים של חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
לשפשף תיבול יבש
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
3
מוסיפים חזיר; מבשלים 2 דקות בכל צד. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 8 דקות או עד שנעשה, מפנה מדי פעם.
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.